![]() |
Kadın Sağlığı ile ilgili sorularınızı... |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
forumadmin
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: Kadın Sağlığı ile ilgili sorularınızı...Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2009 Saat 00:42 |
|
Kadın Sağlığı ile ilgili sorularınızı bu bölümde paylaşabilirsiniz...
|
|
![]() |
|
nazli
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2009 Saat 12:00 |
|
slm,ben nazlı öztahtacı 4 yıllık evliyiz 30 yaşındayım eşim 40 yaşında çikolata kistim vardı ameliyat oldum histereskop oldum,ardından memorialde bir tüp bebek yaptıdım 10 yumurta elde edildi 6 tanesi döllendi transfer edildi ama olmadı,sebeb yok. sonra özel eurofertil bir klinikte yaptırdım 5 elde edildi 3 transfer ama yok.farklı bir hastene konukoğlu (gaziantepde bunlar) genetik araştırılması yapıldı uygun sorun yok olarak görüldü yine tüp bebek yapıldı ama yine yok. enson memorialde ki doktorum medicana ya geçmiş kurban bayramında yaptırdım sonuç yine hüsran.görümcem eczacı sizi araştırmış bende artık yoruldum.bana farklı bişeylerde ikna edecek bir yöntem bulursanız son kez yaptırmak istiyorum ışın ile rahime etki edilerek embriyonun tutunması sağlanıyormuş.bu konu hakkında ne diyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
bilgilendirin
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2009 Saat 20:42 |
|
slm bn fatma benim sorunum şu ben 20 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç adet görmedim ilk defa 18 yaşımda doktora gitmiştim doktor bana erken menepoz dönemine girmişsin dedi
climen adlı ilacıverdi 3 senedir bu ilacı kullanıyorum yaklaşık 1 senelikte evliyim benim sorunun şu çocuk sahibi olma imkanım var mı sizce nerelere gitmem gerekir
beni
aydınlatırsanız sevinirim lütfen yardımcı olun
|
|
|
fatma sertel
|
|
![]() |
|
deniz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2009 Saat 12:45 |
|
Fatma, erken menapoz durumuna girmiş isen genelde yurt dışına gönderiyorlar ama acaba erken menapoz durumunun kesin olup olmadığını bence bir danış bakalım aslında bir çok tüp bebek merkeizne mail atsan sana cevap verirler.. Denedin mi hiç??
|
|
![]() |
|
bilgilendirin
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2009 Saat 19:33 |
|
hayır hiçbir tüp bebek merkezine mail atmadım acaba siz
bana bir
iki
tane mail atabileceğim tüp bebek adresi verebilir misiniz acaba verirseniz cok mennun olurum iyi günler cevap yazdıgınız için teşekkürler
|
|
|
fatma sertel
|
|
![]() |
|
iremsu
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 16-Nisan-2009 Konum: BEBEGİM OLSUN Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2009 Saat 20:00 |
|
slm. ben iremsu benimde ikinci bebegim olumuyor arkadaslardermoit kisti varmıs ben ikdefa duydum o yuzden ikinci bebegim olmuyormus
. |
|
|
S
|
|
![]() |
|
deniz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2009 Saat 12:38 |
|
Fatma google'da tüp bebek veya hangi ili düşünüyorsan orayı ve yanın tüp bebek yazarsan bir sürü tüp bebek merkezi çıkıyor, sitelerine girdiğinde hepsinin mail adresi var hepsi ile görüşebilirsin... Bu arada irem su dermoid kist nedir? çocuk sahibi olmayı etkiliyormuymuş??
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |